• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bordro Hesaplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SEVGİ

Yasaklı Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
26
Excel V
Office 365 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar arkadaşlar siteden bu örneği
indirdim fakt formüller ile yapılmış olup ben bu örneğin kullanıcı tanımlı fonksiyonlarla yapılmasını istiyorum yardımcı olur musunuz selamlar

Ekli dosyalar

• Maaş.xlsm
    33.4 KB · Gösterim: 26
Çözüm
Hocam merhabalar. Neden kullanıcı tanımlı fonksiyon istiyorsunuz. Fonksiyonların yetersiz kaldığı yerler için kullanılıyor ktf ler. Makro ile deseniz belki anlayacağım ama ktf diyince ilginç geldi.
Hocam merhabalar. Neden kullanıcı tanımlı fonksiyon istiyorsunuz. Fonksiyonların yetersiz kaldığı yerler için kullanılıyor ktf ler. Makro ile deseniz belki anlayacağım ama ktf diyince ilginç geldi.

Çözüm
Makro ile ktf ile olacak denmiş o yuzden daha önceden ben buna benzer örnek paylastim sitede

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri