• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Birden fazla sayfadan veri çekmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ZeR0C00L

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Selamlar,
Ekli dosyada Getir adlı sayfaya diğer sayfalarda olan verileri yukarıdaki oda no yazan alana oda numarasını yazarak veya seçerek oda ile ilgili bilgileri getirmek istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilemedim.

Alt kısımdaki sayfa sayısı 500 civarı olacak.

Yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler

Örneği inceleyiniz:

Hocam resim olarak getirmemizde mahsur var mı ? Ekteki örnekte resim olarak verileri görebilirsiniz

Konu Sahibi
Elinize sağlık sizi de uğraştırıyorum fakat resim olarak getirmek
Kusura bakmayın eksik yazı ile post ettim farkında olmadan.

Üstad elinize sağlık sizi de uğraştırıyorum fakat resim olarak getirmek şöyle bir soruna neden oluyor.
Bir oda için çekilen fotoğrafa bakmak için büyütmek istediğimizde bunu yapamıyoruz tabiki.

Eğer görseller ile getirmek mümkün olmayacaksa ilk yaptığınızdaki eksik olan notlar gelmemesi ve 59. satırdaki kısım da bir hatayı giderip o şekilde de kullanabiliriz sanırım.

Kusura bakmayın eksik yazı ile post ettim farkında olmadan.

Üstad elinize sağlık sizi de uğraştırıyorum fakat resim olarak getirmek şöyle bir soruna neden oluyor.
Bir oda için çekilen fotoğrafa bakmak için büyütmek istediğimizde bunu yapamıyoruz tabiki.

Eğer görseller ile getirmek mümkün olmayacaksa ilk yaptığınızdaki eksik olan notlar gelmemesi ve 59. satırdaki kısım da bir hatayı giderip o şekilde de kullanabiliriz sanırım.
Tamamdır akşam tamamlarım

Dediğiniz şekilde uyarladım. Kontrol ediniz:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri