• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Birden Fazla Şartla Bilgileri Alma Formülünü Güncelleme

teyadih

Gold Üye
Aldığı beğeni
147
Excel V
Office 2016 EN
Gold Bitiş
8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
1-Uyaptan Çekilenler çalışma kitabında D sütununda V1 ve W2 deki yazan metin bulunan satırlara ilişkin bilgileri 2-İzin Kontrol sayfasındaki tabloya aldırıyorum.
Ancak E sütununda İDARİ YARGI HAKİM YARDIMCISI olanları almasını istemiyorum.
Söz konusu formülü E sütununda İDARİ YARGI HAKİM YARDIMCISI olanların dışındaki D sütununda YILLIK İZİN ve MAZERET İZNİ(ZARURET HALİNDE) yazanları alacak şekilde güncelleyebilir miyiz?
Mümkünse tam metin değil de E sütununda HAKİM olanların dışında D sütununda YILLIK ve MAZERET yazanları alacak şekilde olursa daha kullanışlı olacaktır.
Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

E Hücresi için güncel formülünüz Aşağıdaki formüller DİZİ formülüdür.Anahtar kelimelerin V1 = YILLIK, W1 = MAZERET ise bu hali kullan. (Sende W2 ise $W$1 → $W$2 yap.)

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

H Sutunu için

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
E Hücresi için güncel formülünüz Aşağıdaki formüller DİZİ formülüdür.Anahtar kelimelerin V1 = YILLIK, W1 = MAZERET ise bu hali kullan. (Sende W2 ise $W$1 → $W$2 yap.)

Teşekkür ederim sayın Arzuhalci. Formülü uyguladım ama sonuç alamadım. Nerede hata yapıyorum çözemedim. Size zahmet örnek dosyaya uygulayabilir misiniz?

Konu Sahibi
Merhaba sayın Arzuhalci kodu uygulayamadım maalesef
'C:\Users\ab96578\Downloads\[1-UYAPTAN ÇEKİLENLER.csv]1-UYAPTAN ÇEKİLENLER dosya adını
CSV_PATH = Application.GetOpenFilename("CSV Dosyaları (*.csv), *.csv", , "CSV dosyasını seçin") nereye eklemem gerekiyor.
Formül olması benim için daha kullanışlı 2 numaralı mesajınızdaki formül olursa daha işime yarayacaktır.

Geri