• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Birden fazla koşulun gerçekleşmesine göre başka sayfadan veri çekmek istiyorum.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ismailavci76

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Eklediğim dosyada iki adet banka var: A Bankası ve K Bankası. Örnek dosyada Banka Adını "K Bankası" seçtiğimde ŞUBE otomatik geliyor. ACCOUNT TYPE "TL" veya "USD" seçmeme göre de IBAN NO geliyor. Ama BANKA adını K değil de A seçersem ŞUBE adı geliyor ama TL veya USD seçmeme rağmen IBAN nolar gelmiyor. Birkaç şey denedim olmadı. En son yapabildiğim haliyle dosyayı ekliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İstediğim şey iki koşula göre IBAN NO gelmesi.

Ekli dosyalar

• deneme.xlsx
    14.5 KB · Gösterim: 5
Çözüm
Eklediğim dosyada iki adet banka var: A Bankası ve K Bankası. Örnek dosyada Banka Adını "K Bankası" seçtiğimde ŞUBE otomatik geliyor. ACCOUNT TYPE "TL" veya "USD" seçmeme göre de IBAN NO geliyor. Ama BANKA adını K değil de A seçersem ŞUBE adı geliyor ama TL veya USD seçmeme rağmen IBAN nolar gelmiyor. Birkaç şey denedim olmadı. En son yapabildiğim haliyle dosyayı ekliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İstediğim şey iki koşula göre IBAN NO gelmesi.
İsmail Bey Merhaba, formulde bir yere kadar ilerledim lakin bende takıldım. Belki size bir fikir verebilir.

JavaScript:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
İyi çalışmalar.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri