• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü birden fazla dosya birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bihter

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2010 EN
Elimde yaklaşık 40 dosyanın olduğu bir sıkıştırılmış dosya var. Bunları tek dosyada çalışma sayfası haline getirmem mümkün mü?

Hepsi benzer tür dosyaysa tek dosyada birleştirmek istiyoranız aşağıdaki konuyu inceleyin.

sanırım bu değil ihtiyacım olan, bir dosyada çalışma sayfası olarak yanyana getirmek istiyorum.
Çok fazla bilgiye sahip değilim detaylı tarif edebilir misiniz?

40 excel dosyasındaki herbir sayfayı başka bir excele sayfa olarakmı eklenecek mesela sayfa1,sayfa2... gibi.

Elimde yaklaşık 40 dosyanın olduğu bir sıkıştırılmış dosya var. Bunları tek dosyada çalışma sayfası haline getirmem mümkün mü?
Kişisel veriler içermiyorsa dosyalarınızı paylaşabilir misiniz?
Hem soruyu cevaplamış oluruz hem de yapmak istediğiniz yapılmış olur. Paylaşamam derseniz küçük bir örnek hazırlayıp gönderebiliriz.

Maalesef banka datası olduğu için paylaşamıyorum ama bir dosya hazırlayıp ekliyorum.

Bunları yan yana sheet olarak koymak istiyorum. 40 tane olduğundan ve dosyalar büyük olduğundan elle yapmak pratik değil.

Ekli dosyalar

Örnek dosyaları yüklüyorum. Kontrol eder misiniz?

Düzeltme:
Kısaca açıklayacak olursak çalışma yapılan dosyanın bulunduğu klasör içindeki xls ve xlsx dosyalarının içinde bulunan bütün çalışma sayfalarını tek tek açıp içerisindeki bütün sayfaları mevcut birlestir.xlsm dosyası içerisine kopyalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sayın @Refaz ın sorduğu soruya bu yönde cevap verdiğiniz için o şekilde hazırlamıştım. Üzerinde bir revize yapıp tekrar paylaşayım.

Sonucu bir excel sayfasında yada nasıl olacaksa o şekilde gösterebilir misiniz?

Dosyada sadece diğer excellerin adları var aa,bb,ve cc diye.
Sadece isimlerimi yazdırılacak?

Hayır isimler değil aa bb cc dd ,,,,,, dosyalarını yanyana çalışma sayfalarına koymak istiyorum
Abey o şekilde olacağını sanmıyorum ama yinede bilmiyorum.
Sadece beni yapabileceğim örneğin aa exceli için 3 adet sayfa varsa o sayfadaki verileri alt alta yda yanyana getirtebilirim.

Hayır isimler değil aa bb cc dd ,,,,,, dosyalarını yanyana çalışma sayfalarına koymak istiyorum
40 tane excel dosyasını tek dosya içinde birleştirmek istiyorsunuz. Tek dosyada 40 tane sayfa içinde olsun diyorsunuz. Normalde 40 tane dosyalardan herhangi birinin sol altta sayfa adına sağ tıklayın taşı ve kopyala bulunuyor ordan kopya oluştur diyip üstte hangi kitapta birleştirmek istiyorsanız onu seçin dosyalarınız böyle böyle tek dosyada toplanır. Makro çözümü tabi daha kolaydır.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri