Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir sefere mahsus değil her ay 8 * 40 dosya
40 excel dosyasındaki herbir sayfayı başka bir excele sayfa olarakmı eklenecek mesela sayfa1,sayfa2... gibi.
Kişisel veriler içermiyorsa dosyalarınızı paylaşabilir misiniz?Elimde yaklaşık 40 dosyanın olduğu bir sıkıştırılmış dosya var. Bunları tek dosyada çalışma sayfası haline getirmem mümkün mü?
Abey o şekilde olacağını sanmıyorum ama yinede bilmiyorum.Hayır isimler değil aa bb cc dd ,,,,,, dosyalarını yanyana çalışma sayfalarına koymak istiyorum
40 tane excel dosyasını tek dosya içinde birleştirmek istiyorsunuz. Tek dosyada 40 tane sayfa içinde olsun diyorsunuz. Normalde 40 tane dosyalardan herhangi birinin sol altta sayfa adına sağ tıklayın taşı ve kopyala bulunuyor ordan kopya oluştur diyip üstte hangi kitapta birleştirmek istiyorsanız onu seçin dosyalarınız böyle böyle tek dosyada toplanır. Makro çözümü tabi daha kolaydır.Hayır isimler değil aa bb cc dd ,,,,,, dosyalarını yanyana çalışma sayfalarına koymak istiyorum
Bir sefere mahsus yapacağınız için varsın 3-5 dk nız gitsin sorununuz çözüldüyse sıkıntı yok. kolay gelsinO şekilde yaptım ama çok pratik
Bir sefere mahsus değil her ay 8 * 40 dosya