• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bir sütundaki belli bir kritere ve tarih aralığına göre, farklı bir sütundaki tarihleri renklendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ftoy30

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar,

Ekteki tabloda A2 ve E2 hücresindeki isimler birbiri ile aynı ise, F ve G sütununa yazdığım tarihlere eşit ve o tarih aralığında kalan tarihlerin, B sütununda renklenmesini istiyorum. Örneğin ekteki örnekte;
A2 = E2
F2 =01.04.2022
G2=03.04.2022

Buna göre B sütununda 01.04.2022 , 02.04.2022 ve 03.04.2022 tarihleri renklenmeli.
Ben koşullu biçimlendirme ile bir örnek yaptım ancak buradaki sıkıntı F ve G sütununda alt alta tarihler girmeye devam ettiğimde koşullu biçimlendirme işe yaramıyor. Koşullu biçimlendirmeyi F3-G3,F4-G4 ...... olarak devamlı girmem gerekiyor. F ve G sütununa gireceğim tarihlerin 1000 satıra kadar sürebileceğini düşünürsek bunu tek tek yapmak mümkün değil. Bunun için önerebileceğiniz bir seçenek,formül ya da kod var ise yardımcı olursanız sevinirim.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Şimdiden teşekkürler....

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri