• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bir sekmedeki verileri diğer sekmede farklı hücrelere yeni veri eklendikçe otomatik ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

fxonline

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, Şöyle bir çalışma yapmak istiyorum. Ekte gönderdiğim örnekte Excel içinde sayfa1 içindeki tabloda yeralan verilerden örneğin sayfa1 sekmesinde 2. satırdaki veriyi sayfa2 sekmesindeki 1 nolu tablonun 1. satırına, sayfa1 sekmesinde 3.satırdaki veriyi yine aynı şekilde 2.tablodaki 1.satırına şeklinde 4.tabloya kadar devam edecek ardından sayfa1 sekmesinde 5.satıra veri girdiğimde sayfa2 sekmesinde 5.tabloyu otomatik üretip yine aynı şekilde verilerin girilerek devam etmesini istiyorum. Böyle bişey mümkün müdür? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
İlk mesajınızdaki örnek ile son dosyanız birbirinden çok farklı.
Keşke ilk mesajınızda dosyanızı eklemiş olsaydınız.
Emek ve zaman kaybı.
Dosyanız ektedir.
Deneyiniz.

Konu Sahibi
Merhabalar patron kullanıcısının eklemiş olduğu makro tam istediğim gibi olmuş ancak ben kendi tabloma göre uyarlama yapamadım uyarlama için excel dosyasını ekte gönderiyorum. Sadece liste isimli sayfadan malın cinsi etiket sayfasındaki malın cinsi kısmına, birim fiyatı alış fiyatı kısmına, satış fiyatı satış fiyatı kısmına aktarılacak. İlginiz ve alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim. Forum sitenizi büyük bir keyifle takip etmekteyim. Yolunuz açık olsun.

Konu Sahibi
Emek ve zaman kaybı.
Dosyanız ektedir.

Çözüm
Konu Sahibi
Emek ve zaman kaybı.
Dosyanız ektedir.
Çok teşekkür ediyorum. İnanın mükemmel olmuş. Kusura bakmayın forumda yeniyim. Acelem ve heyecanım yüzünden oldu. İyi çalışmalar dilerim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri