• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bir Sayfadan Diğerine Hücreye Göre Veri Çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

emre004gs

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2003 TR
Konu Sahibi
İki Excel Sayfası Var Biri İsim Listesi Aylık Diğeri Tarihler Exceli Benim İsim Listesi Aylıktaki İsimler Sürekli Güncelleniyor Ve Ben Ana Liste Olarak Tarihler Kısmında Giriş Yapıyorum İsim Listesi Aylıktaki Exceli Aylık Düzenliyorum Benim İstediğim İsim Listesi Aylık Exceli İsimleri Girerken Tarihler Kısmındaki İsimlerin Karşısındaki Tarihi Otomatik Olarak İsim Listesi Aylıktaki İsmin Karşısına Getirsin Yardımcı Olursanız Sevinirim.

1-İsim ve Tarih0ler iki ayrı workbook mu? Yoksa aynı workbook da ayrı sayfalar mı?
2-Tarihler daha önce hazırlanacak, Her ay isim sayfasındaki verileri silip,yeni isim girdikçe Tarihler sayfasından tarihiihi alıp, yanındaki hücreye mi yazacak

emre004gs

Her iki dosyada aynı klasörde olmalıdır.
TARİHLER.xlsx dosyasının açık olmasına gerek yoktur.

Deneyiniz.

Çözüm
Ben de formülle çözmeye çalıştım;
B2 hücresine: aşağıdaki formüllerden herhangi birini yazıp tüm hücrelere uyarlayabilirsiniz...
Dosya açılışında güncelleştirme sorusunu pas geçmek için
Dosya-Seçenekler-Gelişmiş-Genel-Otomatik bağlantıları güncelleştirmek için sor seçeneğini pasif yapabilirsiniz....

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri