• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bir Dizinin Bölümü Değiştiremezsiniz Uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

teyadih

Gold Üye
Aldığı beğeni
135
Excel V
Office 2016 EN
Gold Bitiş
8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar T sütununda dizin formülü olan formüllerde değişiklik yapmak istediğimde BİR DİZİNİN BÖLÜMÜNÜ DEĞİŞTEREMEZSİNİZ uyarısı veriyor.
İnternettende aradım ama bir çözüm bulamadım yardım eder miniz?

Çözüm
Formülü kopyalayın ve başka bir hücreye metin veya değer olarak yapıştırın gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra ctrl+x ile keserek veya sürükleyerek formülün içeriğini değiştirmek istediğiniz hücreye yapıştırın ctrl+shift+enter e basınız.
Formülü kopyalayın ve başka bir hücreye metin veya değer olarak yapıştırın gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra ctrl+x ile keserek veya sürükleyerek formülün içeriğini değiştirmek istediğiniz hücreye yapıştırın ctrl+shift+enter e basınız.

Çözüm
3305 satırda, 1023 karakterli formüllerin bulunduğu ve ayrıca bu formüllerde dış bağlantının olduğu, dosya kasmıyor mu?

Konu Sahibi
Teşekkür ederim sayın SNNAY uygulayıp dönüş yapacağım

T2 hücresine tıklayın ( formül lazımsa başka bir hücreye kopyalayın.)
Formül barından içeriğin tamamını silin.
Ctrl+Shift+enter yapın
düzenlediğiniz formülü tekrar buraya yapıştırın.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri