• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bir çok aynı veri arasından vba ile satır bilgisini nasıl buluruz ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

japonbaba

Yeni Üye
Aldığı beğeni
16
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Aşağıdaki örnek tablo personellerin Yıl bazında günlük olarak çalışmalarını aktarıldığı database verileri, Verilerin aktarıldığı sayfa üzerinden güncelleme yapmam gerektiğinde örneğin 3.11.2022 tarihindeki Personel 1 ' verilerini güncellemek istiyorum bunun için satır bilgisini bulmam gerekiyor lakin 2 şarta dayalı bir bilgi ve bir çok aynı veri olduğundan ötürü takılıp kaldım 2 değişken tanımlayıp Tarih ve ID ile Satır bilgisini nasıl elde ederim? yardımlarınızı talep ediyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Ekran Alıntısı.JPG

Sayın japonbaba Sorularınızda resim yerine örnek dosya paylaşmanız çözümü daha da hızlandıracaktır. Aşağıdaki linki incelemeniz tavsiye olunur.
Teşekkürler.

aşağıdaki kod ile ilgili satır bulunabilir
HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
kodu aşağıdakine benzer bir yöntemle çağırabilirsiniz
HTML:
CSS:
Son değeri ilgili satırı gösterir

Çözüm
Konu Sahibi
aşağıdaki kod ile ilgili satır bulunabilir
HTML:
CSS:
kodu aşağıdakine benzer bir yöntemle çağırabilirsiniz
HTML:
CSS:
Son değeri ilgili satırı gösterir
İlginiz ve yardımlarınız için çok Teşekkür ederim aslında takıldığım bir çok husus vardı ve tek bir konuda hepsini birden sormak, sizler gibi yardımsever insanların hem çok vaktini alıyor hemde aşırı yoruyor diye ve konuya daha iyi vakıf olabilmek adına sorunlarımı bölmeye karar vermiştim fakat bugün tüm takıldığım hususları tek hamlede çözüldü :) Tekrar ilginiz için teşekkür ederim.

Çözüldü - Do Until Döngüsünde aşırı yavaşlık ve kasma tekrar açıldı

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri