• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Binance Coin Bitcoin Kripto Para Takip Exceli

A. Gnş

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar merhaba;
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Sitesindeki verileri Web'den veri alma ile excele aktarmak istiyorum, Ama bir türlü başarılı olamadım.

Aynı sitenin ana sayfası olan adresinden ise verileri aktarabiliyorum,

işine yarar mı bilmiyorum mehmet canbulat yazılımıdır

Ekli dosyalar

• Binance Hacim Farklılıkları.xlsb
    63.5 KB · Gösterim: 28
Hangi verileri almak istiyorsunuz ?
excele fotoğraf ekledim.
adresindeki,
"4s" 4 saatlik verilerde, MA7 - MA25 - MA99 daki verileri almak istiyorum,
Bunları aldığımda, kendi şablonumu oluşturacağım, Mesela : MA7 ile MA25 aynı olduğunda yada birbirine çok yaklaştığında bana sinyal verecek, bu sinyale göre AL-SAT işlemi için hazırlık yapacağım.

Ekli dosyalar

• Yeni Microsoft Excel Çalışma Sayfası (2).xlsx
    198 KB · Gösterim: 17
excele fotoğraf ekledim.
adresindeki,
"4s" 4 saatlik verilerde, MA7 - MA25 - MA99 daki verileri almak istiyorum,
Bunları aldığımda, kendi şablonumu oluşturacağım, Mesela : MA7 ile MA25 aynı olduğunda yada birbirine çok yaklaştığında bana sinyal verecek, bu sinyale göre AL-SAT işlemi için hazırlık yapacağım.
Bu verileri çekmek pek mümkün gözükmüyor mallesef

Ama bu değerlerin nasıl hesaplandığını biliyorsanız hesaplama işine gidebiliriz

Ama bu değerlerin nasıl hesaplandığını biliyorsanız hesaplama işine gidebiliriz
Hesaplama yapabilmem için, öncelikle belirttiğim borsa verilerini excele atmam gerekiyor, Onu bir halletsem, gerisini bir şekilde yapacağım

Hesaplama yapabilmem için, öncelikle belirttiğim borsa verilerini excele atmam gerekiyor, Onu bir halletsem, gerisini bir şekilde yapacağım
MA7 - MA25 - MA99 bu verileri çekmek pek mümkün değil maalesef ama apii ile başka veriler çekebiliyoruz

linkinde 4 saatte bir tutulan kayıtlar ve sayılar var. Ben konuya hakim olmadığım için tam bilmiyorum. İçinde istediğiniz rakamlar olabilir mi? Varsa buradan kolaylıkla çekeriz.

1650540246993.png

Geri