• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bilgi sayfasındaki Personel bilgilerini Bordro sayfasına aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı akşamlar sayın hocalarım.
Personel Bilgi sayfasında bulunan bilgileri Aktar butonu ile Bordro sayfasındaki ilgili başlıkların altına aktarmak istiyorum. Aktarma yapıldıktan sonra boş olan hücreler otomatik olarak gizlensin. Mümkünse yardımlarınız bekliyorum

Bordo sayfasina tekrar bakar misiniz. Statü iki kere.
Biraz daha ayrintili yazmaniz gerek.
"Personel Bilgisi sayfasindaki bilgilerin" Bordo sayfasina aktarimi hangi düzenle olacak?
Satir 11'den 16 ya kadar tek bir kisi mi, yanina baska bir kisi daha gelecek mi?

Konu Sahibi
Bordo sayfasina tekrar bakar misiniz. Statü iki kere.
Biraz daha ayrintili yazmaniz gerek.
"Personel Bilgisi sayfasindaki bilgilerin" Bordo sayfasina aktarimi hangi düzenle olacak?
Satir 11'den 16 ya kadar tek bir kisi mi, yanina baska bir kisi daha gelecek mi?
Hocam merhaba haklısınız statü 2 kere yazılmış onu düzelttim.
Bordro sayfasındaki kayıtlı kişiler; satır 11 ile 16 B,C,D kolon altındaki başlıkların altına gelecek şekilde bilgiler gelecek.
Örnek 1. Kişi: Bilgi sayfasındaki bilgiler B sütunundaki ilgili yerlere aktarılacak.
Sıra Numarası: B17
T.C. Kimlik No:B18
Adı Soyadı:B19
Statü:B20
Pozisyonu:B21
Engelli Durumu:B22

Konu Sahibi
Hocam hayırlı sabahlar emeğinize sağlık. Hocam veri aktarıldıktan sonra daha Bordro sayfasında boş hücrelerin gizlenmesi sorunu var onunla ilgili yardımcı olabilirimsiniz.

Iste orda ne istediginizi anlaymadigim icin buraya kadar dedim. Hangi bos hücrelerin ve nasil gizleme?

Konu Sahibi
Bordro sayfasında şu an 3 personel var bunlar artabilir aşabilir. Bordro sayfasını şu an 20 kişilik ayarladım. 3 kişiden sonra olan toplam sütununa kadar olan satırların gizlenmesi. Bilgi sayfasına kişi eklediğimizde aktardığımızda bu sayı 4 e çıkacak dığer boş olanlar toplama kadar gizlenecek.

Bordro sayfasında şu an 3 personel var bunlar artabilir aşabilir. Bordro sayfasını şu an 20 kişilik ayarladım. 3 kişiden sonra olan toplam sütununa kadar olan satırların gizlenmesi. Bilgi sayfasına kişi eklediğimizde aktardığımızda bu sayı 4 e çıkacak dığer boş olanlar toplama kadar gizlenecek.
Anladim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri