Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba.Sadece 365 ler için biliyorum.Bende 2016 için iki gözle bekliyorum ama ne gelmiyorArkadaşlar merhaba;" Benzersiz" fonksiyonu 2013 ofiste yok. Bunu nasıl ekleyebilirim. Yardımcı olurmusunuz lütfen.
@Refaz hocam bir önceki konu kitlendigi için yazamadım. Son yazdığınız butonsuzda kullansam çalışır miMerhaba.Sadece 365 ler için biliyorum.Bende 2016 için iki gözle bekliyorum ama ne gelmiyor
Rafez kardeşim vba kodunu bulup eklenti olarak kaydetsek olmazmı. Sen bunuda Allahın izniyle halledersin inşallah.Merhaba.Sadece 365 ler için biliyorum.Bende 2016 için iki gözle bekliyorum ama ne gelmiyor
Bir dosya ekleyin ona göre kod yazalım abey ,kod çok bizdeRafez kardeşim vba kodunu bulup eklenti olarak kaydetsek olmazmı. Sen bunuda Allahın izniyle halledersin inşallah.
Ofis 365 de Benzersiz fonksiyonunun kodu. Yani fonksiyonun vba karşılığıBir dosya ekleyin ona göre kod yazalım abey ,kod çok bizde
Ofis 365 de Benzersiz fonksiyonunun kodu. Yani fonksiyonun vba karşılığı
Abey unique demek benzersiz demek bu kod zaten 365 paketinde çıkıyor vba içinde diğer versiyonlarda çıkmıyor biliyorum çıksada çalışmıyor.Ofis 365 de Benzersiz fonksiyonunun kodu. Yani fonksiyonun vba karşılığı
Eklentide ekte.Bu kodu modüle ekleyip hücreye = BenzersizBul yazıp aralık seçip entere basın abey.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Peki amaç ne o değişen kodda ? Ne değişiyor onu düzenleyince onuda öğreneyinAbey denemeniz gerek bende çalışıyordu
Bir amaç ve gaye yok abey,çalışıp çalışmadığını anlayamadınız mı?Peki amaç ne o değişen kodda ? Ne değişiyor onu düzenleyince onuda öğreneyin
Sen yaparsın çalışmaz mi be kardeşim benimBir amaç ve gaye yok abey,çalışıp çalışmadığını anlayamadınız mı?
Kardeşim ellerine sağlık. TeşekkürlerBenzersizlik için eklenti ve kod.
C#:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Ekli dosyayı görüntüle 3001