Arkadaşlar sorum şu;
Normalde dosya çok büyük ve kalabalık olduğu için sadece işime yaracak kısımları ekledim.
Asıl Dosya tablo yapısında.
“Analiz” sayfasında bulunan İşlem adına göre rapor adetlerini saydırmak istiyorum.
Toplam rapor sayısı 172, ama bazılarında aynı rapordan birden fazla olmak zorunda.
Koşullu biçimlendirme ile renklendirdim görebilirsiniz.
Yapılacak İşlem isimlerinin sonundaki harfler, asıl dosyada çoklu veri doğrulama yaptığımız için oradan geliyor. Sizden ricam şu;
Normalde dosya çok büyük ve kalabalık olduğu için sadece işime yaracak kısımları ekledim.
Asıl Dosya tablo yapısında.
“Analiz” sayfasında bulunan İşlem adına göre rapor adetlerini saydırmak istiyorum.
Toplam rapor sayısı 172, ama bazılarında aynı rapordan birden fazla olmak zorunda.
Koşullu biçimlendirme ile renklendirdim görebilirsiniz.
Yapılacak İşlem isimlerinin sonundaki harfler, asıl dosyada çoklu veri doğrulama yaptığımız için oradan geliyor. Sizden ricam şu;
- Tekrarlayan raporları bir kez sayacak şekilde toplam rapor sayısını görmek istiyorum.
- Çoklu Veri doğrulama farklı yerlerden geldiği için, aynı işlemi farklı adla göstermek zorundayız. Farklı şekilde renklendirmiş olduğum isimleri tek olacak şekilde görmek istiyorum. Örneğin YENİ_KESİM ismi 4 farklı yerden gelmiş ama özet tabloda sadece YENİ_KESİM olarak görünsün istiyorum.