• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belli tarihler Arasında Hafta Saydırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

numanegt05

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba arkadaşlar...
Kendime göre bir işgünü takvimi yapmaya çalışıyorum. İki tarih arası haftaları saydıracak bir formül arıyorum. Bunun için şöyle bir formül kullanıyorum.
CSS:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Ancak arada bazı tarihli haftaları da eksiltmek istiyorum. Uygun bir formül için yardım istiyorum. Daha farklı ve etkin bir formül de olabilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar...
Kendime göre bir işgünü takvimi yapmaya çalışıyorum. İki tarih arası haftaları saydıracak bir formül arıyorum. Bunun için şöyle bir formül kullanıyorum.
(HAFTASAY(A2;2)-(HAFTASAY(TARİH(2021;9;6);2)-1)))
Ancak arada bazı tarihli haftaları da eksiltmek istiyorum. Uygun bir formül için yardım istiyorum. Daha farklı ve etkin bir formül de olabilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Örnek bir dosya eklerseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Yeşil ile belirlenen alanlara öyle bir formül yazalım ki koyu yeşil sayılar otomatik olarak gelsin istiyorum.

Ekli dosyalar

• İş Günü Takvimi.xlsx
    14.8 KB · Gösterim: 10
Dosyanız ektedir.
Yardımcı alan kullanıldı.

Ekli dosyalar

• İş Günü Takvimi.xlsx
    19.8 KB · Gösterim: 6
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri