• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belli aralıkta Enter tuşunun sağa hareket etmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Vurkan

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
37
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar merhaba; ekli dosyamda ANA SAYFA isimli sayfanın B14:I38 aralığında satır ve hücre renklendiren bir sayfa kodum var. Bu koda bir ilave yaparak C14:I38 aralığında enter tuşuna basınca alt hücreye değil sağdaki hücreye geçişi nasıl sağlayabilirim. Yani C 14 aktifken enter tuşuna basınca D14 e geçmeli en son I sütununda enter yapınca C sütunundaki alt satıra geçmeli. Saygılar.

Satır renklendirme kodlarım:
HTML:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

' Belirtilen aralık içinde mi kontrol et

Apache config:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• PANEL HESAP TABLOSU v5.xlsm
    44 KB · Gösterim: 2
Deneyiniz.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-PANEL HESAP TABLOSU v5.xlsm
    49 KB · Gösterim: 3
Sayın SNNAY Üstadım çok güzel olmuş eline sağlık. Rakam grubunda + tuşunun altındaki enter tuşunu da bu koda dahil edebilir miyiz? eğer olmayacaksa 2 nolu mesajınızı çözüm olarak işaretleyeyim. Saygılar.

Düzenlendi.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-PANEL HESAP TABLOSU v5.xlsm
    49.7 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Çok teşekkür ediyorum. Tam istediğim gibi olmuş.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri