• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belirli Değerden Küçükse Sil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Erdogan34

Yeni Üye
Aldığı beğeni
23
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,
Bir konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. D sütununda tamamen sayısal değer içeren ortalama 20 kolonlu bir raporum var. Yapmak istediğim bir butonla örneğin d sütununda 5'ten küçük olan değerlerin komple satırını silmesi. Ancak butona bastığında kaç adetin altını silmek istiyorsunuz diye önce soru sormasını sonra belirttiğim adetin altında kalan hücrelerin tüm satırlarını silmesini istiyorum.
Desteğiniz ricasıyla,
Saygımlarımla.

Konu Sahibi
Deneyin.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Hocam öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim. Ancak silmek istediğim adeti yazdığımda onu başlangıç satırı olarak kabul ediyor. O satırın altında kalan bölümde 5 adetten küçükleri siliyor. Sanırım ben kendimi hatalı ifade ettim. Daha fazla zahmet vermek istemem ama hocam ben tam olarak şunu istiyorum. Butona bastığımda D sütununda kaç adetten küçük olan değerlerin satırlarını silmek istiyorsunuz gibi bir soru sormasını. D sütununda orada yazdığım miktarın altında kalan tüm değerlerin satırının silinmesini istiyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri