• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belirli bir satır aralığına işlem yapıp satır atlayarak işleme devam etmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sercanserdar

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 365 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba,

Yapmaya çalıştığım şey şu;

Belirli bir satırdan başlayıp, belirli satır sayısı kadar seçip işlem yapıp, bir satır atlayarak döngüye devam edecek, belirlediğim satıra kadar

Örnek;
  • 5. satırdan sonraki 10 satırı seç, grupla.
  • 1 satır atla (yani 17. satırdan devam et)
  • aynı işlemi tekrar et 50. satıra kadar

Bunu VBA ile yazabilirim ?

Teşekkürler.

Örnek dosya eklemeyi unutmuşum. Pek örneklik bir şey yok ama, görsel olarak anlattım en azından.

1654520733961.png

Ekli dosyalar

• satıratlama.xlsx
    9.1 KB · Gösterim: 0
Deneyiniz.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Merhaba,
Başta örnek eklemediğiniz için ve soruda grupla dediğiniz için gruplandırma işlemi için yaptım:) alternatif olarak bulunsun.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Merhaba,
Başta örnek eklemediğiniz için ve soruda grupla dediğiniz için gruplandırma işlemi için yaptım:) alternatif olarak bulunsun.
Kod:

Teşekkürler hocam, evet yapamak istediğim işlem zaten gruplandırmaydı. İşe yaradı bu. (y)🙏

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri