• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belirlenen Satırda Dinamik Sütun Toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba

Protokol sayfasında borcsorgu userformu ile ödendi olarak işaretleyip textbox3 tarih girerek kaydet butonuyla ilgili aydaki sayfa ismiyle oluşturulan sayfaya gönderdiğim verileri bu oluşan sayfalarda Q ,R,S,T,U,V,W sütunlarını 9.satırdan başlamak üzere 1.Sayfa Toplamı olduğu satırda topluyorum.W sütununu doğru topluyor ancak aynı işlemi diğer sütunlara yapmama rağmen bu sütunların son dolu satırını toplamıyor.

Bunun için yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Kodlarınızın sıralaması yanlıştı,
Q sütununda toplatma yaptıktan sonra Q sütununa tekrar değer ataması yapmışsınız, bu durumda hatalı toplama yapıyordu.
Dosyanız ektedir.
Q sütununda toplatma yaptıktan sonra Q sütununa tekrar değer ataması yapmışsınız, bu durumda hatalı toplama yapıyordu.
Dosyanız ektedir.

Çözüm
Konu Sahibi
Dosyanız ektedir.
Çok teşekkür ederim Sayın arschimet ben kod sıralamasına hiç dikkat etmemişim kodları değiştirip değiştirip durdum.
Emeğinize sağlık... 🙏

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri