• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belge kayıt edildiğinde 2 koşulda sıralama yapan makro

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

teyadih

Yeni Üye
Aldığı beğeni
123
Excel V
Office 2016 EN
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Ekli çalışma kitabındaki Görev Yerleri sayfasında hakimlerin görev yerlerini takip ediyorum.
Görev yeri değiştiğinde ise kişiye ait en alttaki satırı kopyalayıp sağ tıkladıktan sonra kopyalanan hücreleri ekle yaptıktan sonra D-M arasındaki bilgileri değiştirdikten sonra alt ve üst satır arasındaki eşitse formülü olduğu için U-AB deki sarı renkli sütundaki formülleri 4.satırdan itibaren tekrar aşağıya kadar çekiyorum.
Bunun yerine makro ile alt satıra bilgileri alt alta girdikten sonra belgeyi kayıt ettiğimde B-M arasını Önce B sütununa göre sonra H sütununa göre 2 koşulda sıralatıp birde olabiliyorsa örnekteki gibi her farklı sicil arasına bir boşluk bıraktırabilir miyiz?
Umarım anlatabilmişimdir? Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Çözüm
Merhabalar,

Sayfa koruma işlemine bağlı olarak oluşabilecek hataları engellemek adına sayfa korumasını kaldıracak, gerekli işlemleri yapacak ve kaydedecek şekilde güncelledim.
Siz sadece dosyanızı kaydet yapmanız yeterli. Kod kaydetme işlemi öncesi çalışıyor.
Konu Sahibi
Teşekkür ederim sayın Croww elinize sağlık.
Sıralamayı yaptı ancak aralarına boşluk bırakmadı birde Degup hatası verdi.
Kayıt ettiğinizde Degup hatası çıkıyor.
Size zahmet Degup hatası ile her kişiden sonra 1 satır boşluk bırakmamasına bakabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Merhabalar,

Sayfa koruma işlemine bağlı olarak oluşabilecek hataları engellemek adına sayfa korumasını kaldıracak, gerekli işlemleri yapacak ve kaydedecek şekilde güncelledim.
Siz sadece dosyanızı kaydet yapmanız yeterli. Kod kaydetme işlemi öncesi çalışıyor.

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri