• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aynı tarihten kaç kadro var listeletmek hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
64
Excel V
Office 2007 TR
Merhaba,

dosya içersinde acıklama yaptım..

Hem ay gün yıl tarihlerine göre listeletme yapmam gerekiyor. Hemde her yıl için ayrı listeletme yapmak.. Yardımcı olabilirmisiniz

Ekli dosyalar

Çözüm
Sayın @salanar formüllü istemiştiniz elimden geldiği kadar yıllara ve kadroya göre tabloyu formülle yaptım.
Ancak sıfır olan değerleri gizledim isterseniz açabilirsiniz. İnşallah faydalı olur.
Sayın @salanar illaki formülle de yapılabilir. Şöyle ki ben tarih formatlarınızı düzenledim. İlk eklediğiniz dosyadaki tarih sütunundaki tarihler metin, isteğe uyarlanmış ve tarih formatlarında görebildiğim kadarıyla.

Forumda formülle macro ile yapabilecek çok kıymetli forum yöneticilerimiz moderatörlerimiz var.

Ben de sizin gibi yardım alıyorum. Ben sadece alternatif olarak Pivot la ilgili bir kaç örnek ekledim. Acaba ihtiyacınızı karşılamıyor mu?

hocam pivot1 kısmı pivot2 sayfasındaki gibi tümünü listelediğimizde mevcut tarihlerin altına kadrolar gelebilir mi?

Sayın @salanar formüllü istemiştiniz elimden geldiği kadar yıllara ve kadroya göre tabloyu formülle yaptım.
Ancak sıfır olan değerleri gizledim isterseniz açabilirsiniz. İnşallah faydalı olur.

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri