• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aynı satırdaki değeleri toplayan kod

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese selamlar, ekteki excelde formüller değil kod ile A ve B satırlarındaki değerler aynıysa C sütununu toplasın ve G H I hücrelerine sırasıyla A sütundaki B sütundaki ve C de olan aynı olanların toplamını getirsin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler..

Konu Sahibi
@Suskun hocam daha önceki bir konuda aşağıdaki kodu önermistiniz. Bununla nasıl ilişkilendirebilirim kodu? Şimdiden teşekkürler..

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Arkadaşlarım kodlar konusunda yardımcı olacaklardır. Önemsemiyorsunuz ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. Ben sizin yeriniz de olsam uğraşmaz bu kodlar yerine Özet (Pivot) Tablo kullanırdım.
Ekteki dosyanızda;
Dosyanızda ki listenizde Özet Tabloda olduğu için Ara toplam satırlarını kaldırdım.
Dilimleyici ekledim . Tanıtıcı ve malzemeye göre raporlar alabilirsiniz.
Dilimleyicileri sağ üstte görülen kırmızı çarpı işaretini tıklayarak sıfırlayabilirsiniz.

Konu Sahibi
Hocam bana liste görünümü gerektiği için kod ile istiyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

Konu Sahibi
Hocam şöyle yapalım ben kod hazırladım yapmaya calıstım biraz, önce F sütununa sumifs aldırıp daha sonra a ve b de yıneleyenlerı kaldıracagım suanlık olmadı cunku formul cok satır oldugu ıcın hesaplamıyor ama siz de bakar mısınız?
HTML:
Kod:

sn. @lebom un eklediği dosaya baktınızmı ? İşlem diğer sayfaya geçmeden aynı sayfada da yapılabilir.

Peki. Siz bilirsiniz. Teklif var ısrar yok.

Konu Sahibi
Arkadaslar kodu buldum belki ihtiyacı olan olur paylasıyorum. Kolay gelsin herkese :)
HTML:
Kod:

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri