• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü aynı isimdeki verileri alma formülü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ERDALOZ

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
34
Excel V
Office 2016 EN
Konuyu Başlatan
merhaba,
farklı çalışma sayfalarındaki verileri aşağıdaki formül ile alabiliyorum, aynı isimde(bu formülde S28 hücresindeki isime göre veri alıyor), bir veri daha var, yapmak istediğim aşağıdaki formül ile belirlediğim hücreye ilk veri geliyor, ikinci formül nasıl olmalı ki, belirlediğim diğer hücreye sonraki veri gelebilsin? çok denemeler yaptım bir türlü sonraki veriyi alamadım, teşekkürler.

AppleScript:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
B Kolonundaki (B3 ve B4) kalemler yazılı olarak aranacaksa, (Yani Finansal Yatırımlar ibaresi her satırda tekrar edecekse)

1737127055685.png

İngilizce Excel olarak, formül
C3 hücresine yazılır aşağıya doğru kopyalanır...
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

dosyanız ektedir incelersiniz...
Örnek dosyanız yok mu ?

Örnek dosyanız yok mu ?
kurum dosyası olduğu için paylaşamıyorum, farklı bir çalışma sayfası içinde aynı isimde iki farklı veri var, ben sadece ilkini bulunduğum sayfaya yukarıda belirttiğim formül ile getirebiliyorum, diğerini ise getiremiyorum. Yani formüle bir sonrakini getir komutu vermem lazım....

örnek bir dosya yükleyiniz.

Sayın ERDALOZ,
Özeliniz sizin olsun. Dosyanızın bir kopyasını alıp içinde gerçek olmayan verilerle bir örnek dosya gönderiniz.

örnek dosya ekte,
isim değişikliğinde çalışma sayfasındakini bulup getiriyor, 2.finansal yatırımlar sonrakini getirmeli, aynısını değil.

Ekli dosyalar

• New Microsoft Excel Worksheet.xlsx
    173.7 KB · Gösterim: 3
Böyle mi olacak ?
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

221.8 KB · Gösterim: 3
Yada böyle...

Ekli dosyalar

300.9 KB · Gösterim: 2
B Kolonundaki (B3 ve B4) kalemler yazılı olarak aranacaksa, (Yani Finansal Yatırımlar ibaresi her satırda tekrar edecekse)

1737127055685.png

İngilizce Excel olarak, formül
C3 hücresine yazılır aşağıya doğru kopyalanır...
Kod:

dosyanız ektedir incelersiniz...

Ekli dosyalar

173.9 KB · Gösterim: 6
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri