• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aynı Anda Birden Fazla Sayfanın Açılmaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

uyanikland

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2010 TR
Merhaba, değerli üstatlar. Bir süreden beri bir excel sayfası ile çalışırken ikinci bir excel sayfası açmaya çalıştığımda bir önceki sayfa kapanıyor. iki tablo ile çalışamıyorum. Daha önceden böyle bir sorun olmuyordu. Problem neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Şimdi biraz daha kurcalayım dedim. Göndermiş olduğunuz görselin biraz daha ilerisinde "Pencerelerde Geçiş Yap" butonundan seçerek açılıyor şimdilik işimi görür ama benim istediğim bu değil eskiden sayfalar aşağıdaki çubukta sıralanıyordu ya da ALT+tab tuşuyla geçiş yapılabiliyordu şimdi yapamıyorum. zaten aşağıdaki çubukta da 2-3 sayfa açsam bile tek sayfa simgesi çıkıyor.
Bu sanırım sizin excel ayarlarından ziyade, görev çubuğu ayarlarınız ile bağlantılı,
Görev çubuğu üzerinde sağ tık yapıp, görev çubuğu ayarları'na girin, orada "görev çubuğu düğmelerini birleştir", ya da "Görev çubuğu düğmeleri" ya da "benzer öğeleri grupla" gibi (windows sürümünüze göre değişkenlik gösterir), ibare varsa, oradan ayarlama yapabilirsiniz.
Ekran Alıntısı.JPG

Ayarlarınızı kontrol ediniz

Sizin paylaştığınız görseldeki gibi bende göster butonu silinik şekilde ama eskiden alt tarafta sıralanıyordu ve yukarıdan - butonundan sayfayı indirdiğinizde diğer sayfa otomatik açılıyordu. Şimdi olmuyor

Şimdi biraz daha kurcalayım dedim. Göndermiş olduğunuz görselin biraz daha ilerisinde "Pencerelerde Geçiş Yap" butonundan seçerek açılıyor şimdilik işimi görür ama benim istediğim bu değil eskiden sayfalar aşağıdaki çubukta sıralanıyordu ya da ALT+tab tuşuyla geçiş yapılabiliyordu şimdi yapamıyorum. zaten aşağıdaki çubukta da 2-3 sayfa açsam bile tek sayfa simgesi çıkıyor.

Bu sanırım sizin excel ayarlarından ziyade, görev çubuğu ayarlarınız ile bağlantılı,
Görev çubuğu üzerinde sağ tık yapıp, görev çubuğu ayarları'na girin, orada "görev çubuğu düğmelerini birleştir", ya da "Görev çubuğu düğmeleri" ya da "benzer öğeleri grupla" gibi (windows sürümünüze göre değişkenlik gösterir), ibare varsa, oradan ayarlama yapabilirsiniz.

Çözüm
Sayın arschimet, görev çubuğu ayarlarına da baktım. Sıkıntı yok. Sadece Excel programı tek sayfa gözüküyor. mesela muhasebe programımızda öyle bir problem yok. ALT+tab geçişini de yaptırıyor ama excel sadece işlem yaptığın sayfayı gösteriyor. diğer sayfaları açmıyor. İşlem yaptığım sayfayı kapatırsam ikinci açık sayfa bu sefer açılıyor ama Yine aklınıza bir şey gelirse paylaşabilir misiniz? Ben de vakit buldukça kurcalamaya devam edeceğim

Değerli üstatlarım çok şükür buldum. Aynı soruna sahip arkadaşlar varsa kısaca anlatayım.Dosya menüsünden Seçenekler bölümüne tıklayın gelişmiş bölümüne tıklayın sağ taraftan "Görüntü" sekmesini bulun. 3.sırada "Görev Çubuğunda Tüm Penceleri Göster" deyin. İşlem tamam inşaallah.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri