• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Arananı Bulup Seçme Makro

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

MUSTAFAA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,

Bir excel tablom var sadece "21546" numarayı bulup seçmesını istiyorum. g sutununda yer almaktadır g sutununda arama yapmasi gereklidir olur bu konu hakkında yadımcı olabılırmısınız?

1 - G sütunu seçilir. Ctrl+F değer girilir. Bulur
2 - Tüm başlıklar seçilir. Veri sekmesinde Filtre seçilir. aramaya değer yazılır. Bulur

Konu Sahibi
1 - G sütunu seçilir. Ctrl+F değer girilir. Bulur
2 - Tüm başlıklar seçilir. Veri sekmesinde Filtre seçilir. aramaya değer yazılır. Bulur
Merhabalar ,

Macro da kod olarak buldurmam gerelidir sonrasında bir kaç daha işlem yaptırıcam o yüzden kod bulmam gereklidir. bir turlu bulamadım

Konu Sahibi
Merhabalar ,

Macro da kod olarak buldurmam gerelidir sonrasında bir kaç daha işlem yaptırıcam o yüzden kod bulmam gereklidir. bir turlu bulamadım
sonrasında ise buldugu g sutunundakı numarayı önceden kopyaladıgım bir yer var onu b sutunundakı eşitine yazmasını istiyorum .

mesela g sutununda 234 de buldu kopyalagım hucreleyıde b 234 sutununa yazmasını ıstıyorum ama bu her defasında satır değişilik gösterecektir.

yani ben g sutunda o numarayı bulduktan sonra satır numarasınıda buldurmam gerekliki b sutununa yapıştırma işlemi gerçekleşsin.

örnek dosyanızı yükleyin isteklerinizi bir örnek ile sayfa üzerinde açıklayın yardımcı olayım

Şunu bir deneyin
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri