• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aranan Numaradan Detay Ulaşım Bulma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

cananelbir

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,

Exceki dosyada yöneticinin aradığı numaradan toplam kaç arama yapılmış; kaç tanesi cevaplanmış kaç tanesi cevaplanmamış; cevaplanan datalardan kaç tanesi inbound kaç tanesi outbound verisine ihtiyacım var.

Kaç adet cevaplandı kaç adet cevaplanmadı kısmında eğer Duration yazan yer 0 ise cevaplanmadı, duration yazan yer 0dan büyük ise cevaplandı olarak baz almak istiyorum.

Konu hakkında desteklerinizi rica ederim.

Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim ancak ben bu şekilde okumasını yapamadım :( Bir önceki ilettiğim gibi örnek: Numara bazlı yapma imkanımız var mıdır acaba, yani şöyle; Numarayı seçtiğimde 80 cevaplanan; 90 cevaplanmayan
80 cevaplanan içinde 20 outbound 60 inbound, 90 cevaplanmayan içinde 40 inbound 50 outbound gibi

İstediğiniz şey ; Ali bey '+905394003900
'+905161618410
'+905315115834
'+905315115834
numaralarını kaç kez aramış; kaç kez geri dönüş almış mı, yoksa kişiye bağlı olmadan her numara kaç kez aranmış kaz kez geri dönüş alınmış mı

Konu Sahibi
Bu numarayı kaç kere aramış, kaçını kendi aramış ( outbound) kaçında ali bey aranmış ( inbound) aradığı zaman kaç Taney ulaşmış kaç taneye ulaşamamış; kendi aradığında kaç telefonu açıp görüşmüş kaç tane gelen aramaya cevap vermemiş

Konu Sahibi
SNNAY hocam ben böyle bir veri hazırladım, outbound inbound yazan yerlere sadece formül ile cevaplandı, cevaplanmadı yazmam yeterli olacak gibi. Bu konuda değerli desteklerinizi rica ederim. Numaralar çok olduğu için ben de sheette çalıştığım için çok karışıyor

Konu Sahibi
SNNAY Yani outbound olarak kaç tane cevaplandı, kaç tane cevaplanmadı
inbound olarak kaç tane cevaplandı, kaç tane cevaplanmadı şeklinde

SNNAY Yani outbound olarak kaç tane cevaplandı, kaç tane cevaplanmadı
inbound olarak kaç tane cevaplandı, kaç tane cevaplanmadı şeklinde
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
formülünü P2 Hücresine yapıştırın ve kaç satırsa o kadar aşağı uzatın, yatay olarak yan sütuna taşıyın ve aşağıya kadar çak satır istiyorsanız uzatın

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri