• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Arama yaparken Texbox lara ödemelerin getirilmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
34
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Selamun Aleyküm Öncelikle bu sayfadaki sorulara cevap veren dostlarımızdan ALLAH razı olsun diyorum
ve soruma geçiyorum Ekte bulunan sayfamda userform2 Frame3 ad ve soyad arama yapmak icin Örnek olarak Fatma KÜCÜK yazıp aradığımızda fatma KÜCÜK hissedarın Bilgileri ilgili texbox lara gelmekde , fakat Fatma KÜCÜK ödeme yaptıgı bilgileri ilgili texbox lar a veriler gelmiyor odemeler ise hisse sayfasında 1 taksit Hisse sayfası K sutunu 1 taksit odeme tarıhı hisse sayfası L sutunu;2 taksit Hisse sayfası M sutunu 2 taksit odeme tarıhı hisse sayfası N sutunu; Toplam Ödenen Hisse sayfası O sutunu,Bakiye ise Hisse sayfası P sutnunda kayıtlıdır bu konuda sizlerden destek bekliyorum.ALLAH'emanet olunuz

Ekli dosyalar

• ARAMA KAYDI.gif
    ARAMA KAYDI.gif
    794 KB · Gösterim: 5
  • 141 KAYA ÇİFLİĞİ Kurban Satıs Programı - .xlsm
    877.6 KB · Gösterim: 3
Çözüm
1.Me.TextBox4.Value = .Cells(bul.Row, "K").Value bunun altına diğer gelecek textboxları getirin zaten anlaşılıyor koddan.
2.Me.TextBox5.Value = "" bunun altına diğer verilerin geleceği textboxları temizletin temizlenmezse sorun olur sizin için.

C++:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
1.Me.TextBox4.Value = .Cells(bul.Row, "K").Value bunun altına diğer gelecek textboxları getirin zaten anlaşılıyor koddan.
2.Me.TextBox5.Value = "" bunun altına diğer verilerin geleceği textboxları temizletin temizlenmezse sorun olur sizin için.

C++:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• 141 KAYA ÇİFLİĞİ Kurban Satıs Programı - .xlsm
    875 KB · Gösterim: 3
Çözüm
tam İstediğm Sekilde oldu tesekkur ALLAH razı olsun

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri