• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Araç Durumu Dolu Olanları Listelesin

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ulas366

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 EN
Konu Sahibi
Örnek dosya yükledim, oraya ne yapmak istediğimi 2 sayfada anlattım. Özetle bir sayfadaki verilere göre diğer sayfada liste yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekürler

Çözüm
Merhaba Liste Sayfasında B2 hücresine aşağıdaki formülü yapıştırıp formülü sağa ve aşağı sürükleyerek tabloyu doldurunuz. Otomatik olarak dolu olanlar listelenir.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba Liste Sayfasında B2 hücresine aşağıdaki formülü yapıştırıp formülü sağa ve aşağı sürükleyerek tabloyu doldurunuz. Otomatik olarak dolu olanlar listelenir.

HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Cok
Örnek dosya yükledim, oraya ne yapmak istediğimi 2 sayfada anlattım. Özetle bir sayfadaki verilere göre diğer sayfada liste yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekürl

HTML:
Kod:
çok tesekur ediyorum elinize sağlık

Konu Sahibi
Cok
Örnek dosya yükledim, oraya ne yapmak istediğimi 2 sayfada anlattım. Özetle bir sayfadaki verilere göre diğer sayfada liste yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekürl

HTML:
Kod:
çok tesekur ediyorum elinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri