• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru apartman yönetim programı düzeltme

Özhan Hepgezer

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba, internetten indirdiğim excel apartman yönetim programını şubat 2024 ten beri kullanıyorum, 10 aydır veri giriyorum 2024 yılı için sorun yok, ancak 2025 ocak ve şubat aylarında, tahsilatları eski tahsilatın üzerine toplayacağını tespit ettim. Programı yapan şifresini de vermiş (şifre=roket), programın raporlar kısmına (özet döküm, bütçe dökümü, yıllık çizelge) ocak 25 ve şubat 2025 olarak 2 sütun daha ekleyerek raporları alabilmek istiyorum, excel programını bilmediğim için yardımınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Dosya çok kompleks değiştirmeye çalışmak yenisini yapmaktan daha zor.
En kısa çözüm, 2024 yılı sonunda bu dosyayı kopyalayıp, içindeki 2024'e ait verileri silip, 2025 yılı bilgilerini girmeye başlamak ve gerektiğinde bu iki dosya bilgilerini karşılaştırarak, rapor almak.

Merhaba, internetten indirdiğim excel apartman yönetim programını şubat 2024 ten beri kullanıyorum, 10 aydır veri giriyorum 2024 yılı için sorun yok, ancak 2025 ocak ve şubat aylarında, tahsilatları eski tahsilatın üzerine toplayacağını tespit ettim. Programı yapan şifresini de vermiş (şifre=roket), programın raporlar kısmına (özet döküm, bütçe dökümü, yıllık çizelge) ocak 25 ve şubat 2025 olarak 2 sütun daha ekleyerek raporları alabilmek istiyorum, excel programını bilmediğim için yardımınızı rica ederim

Proğramı 2021 yılından beri kullanıyorum.Her yıl devrinde farklı kaydet yapıyorum.Metin Keleş bey e emekleri için teşekkür ediyorum.

Merhaba, internetten indirdiğim excel apartman yönetim programını şubat 2024 ten beri kullanıyorum, 10 aydır veri giriyorum 2024 yılı için sorun yok, ancak 2025 ocak ve şubat aylarında, tahsilatları eski tahsilatın üzerine toplayacağını tespit ettim. Programı yapan şifresini de vermiş (şifre=roket), programın raporlar kısmına (özet döküm, bütçe dökümü, yıllık çizelge) ocak 25 ve şubat 2025 olarak 2 sütun daha ekleyerek raporları alabilmek istiyorum, excel programını bilmediğim için yardımınızı rica ediyorum.
Merhaba.
Hangi sayfada hangi işlem vs.. yapılacak gibi örneklerle kapsamlı anlatırsanız anlamış olup yardımcı olabiliriz kendi adıma hiç birşey anlamadım.

Geri