• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Ana dosyadan veri karsılıgı getirme kodu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
93
Excel V
Office 2013 EN
Arkadaşlar herkese selamlar, ekteki dosyada ana dosyadan a b c d sütunlarını karsılastırıp karsılıgını 1.xlsx dosyasındaki F hücresine getirsin istiyorum bunu kodla nasıl yapabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Çözüm
"ana-dosya" ile "1.xlsm" dosyasındaki aynı satırlardaki veriler karşılaştırılmayacaksa örnek dosya ekte
Not: Her iki dosyada aynı klasörde olduğunu varsaydım.
"ana-dosya" ile "1.xlsm" dosyasındaki aynı satırlardaki veriler karşılaştırılmayacaksa örnek dosya ekte

Ekli dosyalar

Çözüm
Hocam aynı sayırda da olabilir farklı satırda da olabilir, ana-excelde kümülatif veriler var çünkü.

Öyle ise, #2 nolu mesajda gönderdiğim dosya işine yarar.. Kolay gelsin.

Öyle ise, #2 nolu mesajda gönderdiğim dosya işine yarar.. Kolay gelsin.
Set anax = ThisWorkbook.Sheets("Sayfa1")

Hocam kodu böyle düzenlemeye calıstım ama hata verdi, dosya ismi değiştiği için böyle bir kod yazmaya calısıyorum nerde hata yapıyorum acaba?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri