• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aktif olan kitaptaki TC kimlik numarasına göre seçilen başka bir kitaptan veri çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Aspendos

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
İyi akşamlar, bir devlet kurumunda öğretmenim. LGS ye hazırlanan öğrencilerimize, gelişimleriyle ilgili dönüt sağlamak amacıyla bir çalışma yapıyorum. Google formlardan günlük çözdükleri soru sayısını her gün raporlamak ve haftada bir genel gelişim raporu sunmak istiyorum. Bunun için formdan gelen veriyi excel dosyası olarak indiriyorum. Programı hazırladığım (tüm öğrencilerin o güne kadar ki çözdükleri verilerin tutulduğu kitap) çalışma kitabına indirdiğim form bilgilerini TC.kimlik numarasına göre çekmek istiyorum. Bir buton ile formdan gelen belgeyi seçtiriyorum fakat TC.Kimlik numarasına göre arama yaptırıp bilgileri alamadım. Bugün ikinci mesajım farkındayım, affınıza sığınıyorum, birkaç güne yetiştirmem lazım, destekleriniz için teşekkürler.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri