• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ActivePrinter Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

eminbilgisayar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba bu hatayı çözemedim Yardımcı olabilecek Arkadaş var mıdır yazıcı da sorun yok elle seçtiğimde yazıyor ben seçmeden ismi geçen yazıcıya sadece yazmasını istiyorum

Çözüm
Merhaba bu hatayı çözemedim Yardımcı olabilecek Arkadaş var mıdır yazıcı da sorun yok elle seçtiğimde yazıyor ben seçmeden ismi geçen yazıcıya sadece yazmasını istiyorum
Yazıcı ismini sistemin kabul etmediği anlaşılıyor.
Kullanılacak yazıcıyı Denetim masası / Aygıtlar ve yazıcılar penceresinden aktif yazıcı olarak ayarlayın. Daha sonra yine eski haline döndürebilirsiniz.
immadiate penceresinde ?Application.ActivePrinter yazıp enter yapın, gelen ismi fare ile seçip alın ve makrolarınızda bu ismi kullanın.
Mesela:
Application.ActivePrinter = "Ne09: üzerindeki Adobe PDF "
Merhaba.
Denemedim ama linkteki 4.Mesajdaki kodlarla çözüldüğünü yazmış.
Function içindeki parametre adına istediğiniz yazı adını yazıp kodu çaşırın.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Yazıcı ismini sistemin kabul etmediği anlaşılıyor.
Kullanılacak yazıcıyı Denetim masası / Aygıtlar ve yazıcılar penceresinden aktif yazıcı olarak ayarlayın. Daha sonra yine eski haline döndürebilirsiniz.
immadiate penceresinde ?Application.ActivePrinter yazıp enter yapın, gelen ismi fare ile seçip alın ve makrolarınızda bu ismi kullanın.
Mesela:
Application.ActivePrinter = "Ne09: üzerindeki Adobe PDF "

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri