• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Açılır liste sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

echyilmaz

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Mrb. arkadaşlar. açılır listedeki değeri seçtiğimde o değerin kaçıncı sırada olduğunu veriyor. değerin doğrudan kendisin yazmasını (yani 5 yerine afyon yazsın) nasıl yapabilirim

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-07-17 130124.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-17 130124.png
    4.6 KB · Gösterim: 2
Merhabalar,

Excel dosyanızı yükleyebilirseniz daha net yardımcı olabiliriz.

Merhabalar,

Excel dosyanızı yükleyebilirseniz daha net yardımcı olabiliriz
dosya büyük bir dosya daha önce paylaşmıştım. SUSKUN nicknameli hoca çok yardımcı oldu. bunlar küçük sorun olarak aklıma takıldı. mesela yukarıya ismini yazdırdığımda düşey ara ile veriler getiriyorum. bir başka listede de köprüler var oradan da veri alıyorum. bunları birleştirebilme düşüncesindeyim :)

Basitçe;;Form Denetimlerinden eklediğiniz nesneler index Kodu çevirir. Activex Denetimlerinden eklediğiniz nesneler seçimlerin isimlerini gösterir.

Basitçe;;Form Denetimlerinden eklediğiniz nesneler index Kodu çevirir. Activex Denetimlerinden eklediğiniz nesneler seçimlerin isimlerini gösterir.
hocam activex den eklediğimde de hem 4 yönlü ok işareti çıkıyor. seçim yapamıyorum.

Denetim Ekle nin yanındaki Tasarım Modunu Kapatın .Ok işareti gider seçim yapabilirsiniz

Çözüm
form işini çözdüm hocam. tşk ederim. sayfanın bir tarafında listbox bir tarafında da web bağlantı listesi var. bunları birleştirebilme isteğindeyim... olursa... :)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-07-18 141537.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-18 141537.png
    51.3 KB · Gösterim: 5
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri