• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü A sütununu not defterine dökme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

hakki83

Yeni Üye
Aldığı beğeni
234
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba hocalarımız

Dosyamın bir sayfasında, A sütununa dökülen sonuçlar var.

(Ek bilgi; Aynı zamanda yazdırma alanı da kodun devamı ile son dolu satıra kadar otomatik belirleniyor)

A sütunundaki bu verileri; dosyanın bulunduğu adreste oluşan bir not defterine, otomatik döküp oluşturabilir miyiz?

Eğer kodlara şu satırı da ekleyebiliyorsak, (oluşan not defterinin adı, sayfanın adı olsun) olabilir. Eklenmiyorsa da önemli değil.

Teşekkürler

(Aslında ilk önce masaüstü olarak düşünmüştüm, ama masaüstünü belirlemek için kullanıcı adı elle girilmesi gerektiğinden vazgeçtim

Masa üstüne kaydet istiyorsanız, ThisWorkbook.Path yerine kendi masaüstünüzün yolunu yazın

Konu Sahibi
Eğer not defterinden kasıt .txt dosyası ise kod aşağıda
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Değerli hocalarımız önce emeklerinize sağlık, teşekkürler.

Alicimri hocam oluşan dosyada sol tarafta boşluklar oluşuyor. Bu boşlukların vbTab ile oluştuğunu fark ettim. Seçenekli olmuş oldu. Güzel oldu. Emeğinize sağlık.

Peki Tab boşluğu değil de, Space tuşu boşluğu ile boşluk isteseydik, araya ne yazmamız gerekiyordu vbTab yerine ?

Konu Sahibi
Masaüstü için;
HTML:
Apache config:
Değerli Ubak hocam, bir yerde hata yapıyorum muhakkak ama anlayamadım. Boş dosya oluşuyor.

Bir de hocam müsait olduğunuzda aynısının (dosyanın bulunduğu klasöre) ThisWorkbook.Path olanını da yazar mısınız? Galiba kendi klasöründe oluşması biraz daha pratik kullanışlı olacak gibi geldi.

HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Ubak hocam şahane oldu. Hem sizin hem Alicimri hocamın çözümleri çok güzel oldu.

Ayrıca çift tırnak arası boşluk verme özelliği, nasıl oldu da aklıma gelmedi.

Emeklerinize sağlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri