Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim hocam ayrıca eski versiyonlara göre benim formülüm çok uzunDeneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
Teşekkür ederim hocam selamlarDeneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
Benim formülüm çok uzun o yüzdenSEVGİ merhaba,
C sütununda sıralama yaptım diyorsunuz. D ve E sütunları da diğer alternatifler. C-D-E nin B den farkı nedir ? sıralanan nedir ? ben neyi gözden kaçırıyorum ?
Ekli dosyayı görüntüle 32420
Formül uzun - kısa onu demiyorum. C sütunundaki formülün sonucu ile asıl veri olan B sütunundaki veri arasında ne fark var? sadece fazladan 0 eklenmiş. yapılan SIRALAMA nedir?
Sıfır ekledim öyle sıralama olduFormül uzun - kısa onu demiyorum. C sütunundaki formülün sonucu ile asıl veri olan B sütunundaki veri arasında ne fark var? sadece fazladan 0 eklenmiş. yapılan SIRALAMA nedir?