• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 7li vardiyali calisma sistemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Fuat46

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
08:00 // 16:00 - 16:00-00:00 - 24:00//08:00 7li vardiya çalışma sistemine göre geceden gündüze gündüzden 4-12 dönecek şekilde her personelin izin günün olması şeklinde yardım edebilecek olan varmi.

Çözüm
08:00 // 16:00 - 16:00-00:00 - 24:00//08:00 7li vardiya çalışma sistemine göre geceden gündüze gündüzden 4-12 dönecek şekilde her personelin izin günün olması şeklinde yardım edebilecek olan varmi.

Merhaba;
Birbuçuk satırlık açıklama böyle bir çözüm için oldukça az ve hiçbir örnek çalışma yada yönlendirme yok!
Belirgin olan 3 vardiyanız var.
-nöbet yerlerinde kaçar kişi olacak?
-aylık liste mi çıkacak?
-izin günlerini siz mi belirleyeceksiniz?
-Sistemde toplam kaç kişi olacak?
-vs..., vs..

Ekteki dosyayı bir hastanenin acil servisi için (adil nöbet dağıtacak şeklinde) düzenlemiştim.
Bu dosya ile 30 kişiyi aylık nöbet sistemi içinde dağıtabilir , istenilen kişiye istenilen zaman için nöbetten pas geçirebilir, yüzde yüz adaletli...
Benimde çözemediğim bir mesele. Konunun çözüm bulmasını merakla bekleyeceğim.
Not: Örnek dosya yüklemeniz istenecek muhtemelen. Siz bir çalışma yürütüp örnek dosya yüklerseniz sorunuz daha çabuk çözüme kavuşur.

Soru anlaşılmıyor. Ne yapılacak hangi kriterler baz alınacak belli değil. örnek hazırlanırsa problem çözüme ulaşabilir

Merhaba;
Birbuçuk satırlık açıklama böyle bir çözüm için oldukça az ve hiçbir örnek çalışma yada yönlendirme yok!
Belirgin olan 3 vardiyanız var.
-nöbet yerlerinde kaçar kişi olacak?
-aylık liste mi çıkacak?
-izin günlerini siz mi belirleyeceksiniz?
-Sistemde toplam kaç kişi olacak?
-vs..., vs..

Ekteki dosyayı bir hastanenin acil servisi için (adil nöbet dağıtacak şeklinde) düzenlemiştim.
Bu dosya ile 30 kişiyi aylık nöbet sistemi içinde dağıtabilir , istenilen kişiye istenilen zaman için nöbetten pas geçirebilir, yüzde yüz adaletli olmasada en yakın şekilde adil dağılımı yaptırabilirsiniz.
Nöbet dışı kalan kişiye nöbet sırası gelmiş ise bir sonraki gün ilk nöbetci olur
Nöbet istenilen kişiden başlatılabilir.
Sistem sıralı işlem yaptığı için sizin talebiniz olan geceden gündüze vs. geçişe bakmaz
Kaç nöbetciniz varsa tablo sayfasında AM2 den itibaren saat aralığını (vardiya) manuel yazmanız gerekiyor. belki burada düzenleme yapabilirsiniz.

Eki bir test edin. İşinizi görürse kullanırsınız.
Talebinizi karşılamıyorsa ve belirtirseniz bu dosya üzerinde modifiye yada farklı uygulama geliştirecek bir arkadaşımız çıkacaktır.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri