• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 7,5 saat yazması hakkında

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

cenqiz

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
kolay gelsin Arkadaşlar puantdaj iki sıkıntım var 1-ekli excel dosyasında gece gelen hücreyi koyulaştırmadım sadece hücre biçimlendirmede dolguda oluyor 2.Sıkıntım Pazar ve resmi tatil hariç diğer günleri 7,50 yazması istiyorum içindeki manuel olarak yazdım bunu otomatik olarak yapmasını istiyorum tşk ederim

Ekli dosyalar

• BOŞ İSİMSİZ PUANTAJ ÖRNEĞİ.xlsx
    26.8 KB · Gösterim: 9
Deneyiniz.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-BOŞ İSİMSİZ PUANTAJ ÖRNEĞİ.xlsx
    61.8 KB · Gösterim: 8
Merhaba.

Dosyanızda ufak değişiklikler yaptım.
1-) Resmi Tatilleri ayrı bir sayfada tanımladım. Tarihlere de RTT olarak Ad tanımlaması yaptım. Siz tarihler ekledikçe RTT dizisine eklenecektir. Dinamik oldu yani. Ad tanımlamasında kullandığım formül
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

2-) Tarihlerin yazıldığı sayfada Koşullu biçimlendirme uyguladım. Böylelikle tarihe göre Resmi Tatil - Cumartesi - Pazar ise renklendiriyor. Kullanılan formüller
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

3-) Saatlerin yazılacağı yerde de formül uyguladım.

Umarım işinize yarar. Dosya ektedir.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• BOŞ İSİMSİZ PUANTAJ_ZLF.xlsx
    27.6 KB · Gösterim: 5
emeğinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş yalnız bayram arefesi günleri hafta içine geldiği zaman 5 saat olması lazım bunu söylemeyi unutmuşum kusuruma bakmayınız benim hattam bunu düzeltebilirmiyiz.örneğin 28 ekim cumhuriyet bayramı arefesi pazartesi günün denk geliyor o gün 5 saat olarak yazılması lazım sadece 3 bayramda yapılıyor bu kural 1 resmi 2 dini bayramlarda bunların arefe günü hafta içi geldiği zaman bunu düzeltilsek tam olacak tekrardan teşekkür ediyorum

Kolay gelsin arkadaşlar puantajda aylık çalışma günü hafta içleri sayılıyor 22 yada kaç çıkarsa izin yada rapor aldığında bunu düşüyoruz bununla ilgili hangi formül var acaba örnek dosyayı attım ben

Ekli dosyalar

• BOŞ İSİMSİZ PUANTAJ_ZLF-2.xlsx
    29 KB · Gösterim: 1
Manuel olarak ekledim çalıştığı ve çalışmadığı günler

Ekli dosyalar

• BOŞ İSİMSİZ PUANTAJ_ZLF-2.xlsx
    29.6 KB · Gösterim: 2
elinize sağlık güzel olmuş yanlız sadece rapor ve yıllık izinleri algılıyor ekli excel en aşağıda çalışmayan personel hakkında yazılanları entegre ederseniz sevinirim emeğinize sağlık çok tşk ederim

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-BOŞ İSİMSİZ PUANTAJ_ZLF-2.xlsx
    29.3 KB · Gösterim: 3
Deneyiniz.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-BOŞ İSİMSİZ PUANTAJ_ZLF-2.xlsx
    28.2 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Ellerinize Emeğinize sağlık güzel olmuş

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri