• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 2021 parametrelerine göre yazılmış ekli ücret bordrosunu 2022 ye göre revize

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Can-Ahmet

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
revize: 2021 parametrelerine göre yazılmış ekli ücret bordrosunu 2022 ye göre revize edebilecek varmı?
malumunuz asgari ücret gelir vergisi ve damga vergisi istisnası getirildi, agi iptal oldu.
kullanıcı dostu bir arayüz, parametreleri dizaynları kolayca değiştirebilmeli.

Ekli dosyalar

• 2021-ARALIK BORDRO AD.xlsm
    263.9 KB · Gösterim: 31
sayfa koruma şifresi nedir?

Sn. Refaz bilir bence :)

Ekli dosyalar

• 2021-ARALIK BORDRO AD.xlsm
    239.8 KB · Gösterim: 18
Çözüm
Bende diyordum forum makro üstadı dolu, bu soru biraz zor geldi galiba.. meğerse dosya koruması.. sayfa adı gizleme falan yapılmış soruya bakan geri dönüyor :) walla dediğin gibi millet bulmaca gibi soru soruyor bazen denk geliyorum.. Formül C sütunundan da değer alıyor. C sütununa bakıyorum BOŞ. Koşullu biçimlendirmeyle yazı rengini değişiyorum yine BOŞ sonra bir bakıyorum ki hücre biçimlendirmeden ;;; ile hücreler gizlenmiş :))

Not : Soruyla İlgilenmek isteyen Refaz ın korumaları kaldırılmış olarak paylaştığı dosyayla inceleyebilir.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri