AHMET TUNAHAN ONUR
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kralsın Kral Eyvallah Sağolasın üstadmerhabalar
sarı hücreleri kontrol edebilirmisiniz
not: dizi formül birleşik hücrede çalışmadığından değiştirilmiştir
hata verdi kod ama sorunum çözüme ulaştıŞunu dener misiniz c27 için diğerlerini siz uygulayın
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
üstadım sana bir soru daha sorabilirmiyim? buraya 1 şart daha ekleyebilirmiyiz pekimerhabalar
sarı hücreleri kontrol edebilirmisiniz
not: dizi formül birleşik hücrede çalışmadığından değiştirilmiştir
ne şartıüstadım sana bir soru daha sorabilirmiyim? buraya 1 şart daha ekleyebilirmiyiz peki
aslında bu kal öde kampanyası farklı tarih aralıklarında farklı kampanyalar mevcut örnek veriyorum temmuz ayında 3 gece kal 2 gece öde ağustos ayında 4 gece kal 3 gece öde gibi kampanyalar farklılık gösteriyor . her tarih arasına farklı kampanya girebilirmiyimne şartı
dizi formülde ctrl+shift+enter yapmanız gereklibirde ilk yardımcı olduğunuz konuda koşulu yani 4 sayısını 3 e çevirdiğimde formül bozuluyor bunu bozmadan nasıl değiştirebilirim
örnek ile açıklaya bilirseniz deneye biliriz ancak 15 dk sonra çıkmam gerekli yetişmeye bilir başka arkadaşlar da dönüş yaparlar muhakkakaslında bu kal öde kampanyası farklı tarih aralıklarında farklı kampanyalar mevcut örnek veriyorum temmuz ayında 3 gece kal 2 gece öde ağustos ayında 4 gece kal 3 gece öde gibi kampanyalar farklılık gösteriyor . her tarih arasına farklı kampanya girebilirmiyim