• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 2 Tarih Arasındaki tüm Değerleri topla ve bu 2 tarih 4 günü geçiyorsa en küçük değeri toplamdan çıkar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

AHMET TUNAHAN ONUR

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Değerli Arkadaşlar Merhabalar,

Ekte sizlerle dosyamı paylaştım. Sarı alana şunu demek istiyorum giriş ve çıkış tarihleri 4 günden fazlaysa bu tarihler arasındaki en küçük rakamı bul

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• ANA HESAPLAMA.xlsx
    26.1 KB · Gösterim: 5
Şunu dener misiniz c27 için diğerlerini siz uygulayın
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

merhabalar
sarı hücreleri kontrol edebilirmisiniz
not: dizi formül birleşik hücrede çalışmadığından değiştirilmiştir

Ekli dosyalar

• ANA HESAPLAMA.xlsx
    26.2 KB · Gösterim: 5
Çözüm
aslında bu kal öde kampanyası farklı tarih aralıklarında farklı kampanyalar mevcut örnek veriyorum temmuz ayında 3 gece kal 2 gece öde ağustos ayında 4 gece kal 3 gece öde gibi kampanyalar farklılık gösteriyor . her tarih arasına farklı kampanya girebilirmiyim

birde ilk yardımcı olduğunuz konuda koşulu yani 4 sayısını 3 e çevirdiğimde formül bozuluyor bunu bozmadan nasıl değiştirebilirim

aslında bu kal öde kampanyası farklı tarih aralıklarında farklı kampanyalar mevcut örnek veriyorum temmuz ayında 3 gece kal 2 gece öde ağustos ayında 4 gece kal 3 gece öde gibi kampanyalar farklılık gösteriyor . her tarih arasına farklı kampanya girebilirmiyim
örnek ile açıklaya bilirseniz deneye biliriz ancak 15 dk sonra çıkmam gerekli yetişmeye bilir başka arkadaşlar da dönüş yaparlar muhakkak

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri