• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 2 tarih arasindaki bos hucrelrri silmeden filtreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

dabb302

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Tablodaki ilceye ait 2 tarih araliginda filtreleme yapinca sutunlardaki bos hucrelrde geliyor benim istedigim ilce secip ornek 02.02.2019 ile 07.05.2022 arasi A ilcesi sectigimde o tarih araliginda o ilceye ait dolu hucreler gelsin bos hucler sutun gorunmesin silinmesinde cizelge bastan degistirebilirim sorun deil ama kac gundur urasiyorum yapamadim yardim edecek kimse varmi gerekirse makul bir ucrette verebilirim yeterki bu isten kurtulayim

Ekli dosyalar

• örnk.xlsx
    27.5 KB · Gösterim: 5
Tablonuzda ilçeler yok tarihde yok tablonuz ya eksik ya da siz eksik anlatıyorsunuz. Kontrol eder misiniz

1721651833106.png

Eksik deil orda listede a ilcesi b ilcesi die gidiyor ve farkli tarihler var orda1000098531.png

Deneyiniz. İlçe adını açılır listeden seçiniz. Filtrele butonuna basınız. Bulunan veriler Rapor sayfasına aktarılır.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-FİLTRELEME.xlsm
    35.8 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri