• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 2 Tarih Arası Listeleme ve Pdf Kaydetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

tetik57

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar Aşağıda Sunmuş Olduğum Programda Rapor Al Bölümünde Tarihleri Seçtikten Sonra Butona Basınca Verileri Listbox'a listeleyecek ve Masaüstüne Pdf Olarak Kaydedecek Yazdır Butonuna Bastığımda Sadece Listboxta gözüken verileri Yazdıracak

Tüm isteklerini yaptım. Öncelikle Listbox'a gelen bilgileri ekranı kaydet butonu ile kaydedip sonra yazdırabilirsin veya PDF yapabilirisin. İncele dönüş yap kolay gelsin.

Konu Sahibi
Tüm isteklerini yaptım. Öncelikle Listbox'a gelen bilgileri ekranı kaydet butonu ile kaydedip sonra yazdırabilirsin veya PDF yapabilirisin. İncele dönüş yap kolay gelsin.
Eyvallah hocam çok teşekkürler tam istediğim gibi olmuş tek bir sorum daha var 2 tarihi seçtikten sonra verileri getiriyor ya listelemeye Toplam sütunun en altına yani en son hangi veriyse onun bi altına genel toplamı yazabilir mi atıyorum 3 ürün listeledim simit 100 TL ,Çay 100 TL ,Peynir 100 TL toplam 300 TL gibi🙏

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri