• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 2 sayfa arasında çoklu sütun kopyalama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

hakao

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
ekli dosyamdaki ilk sayfadaki (page 1) ürün listem hep bu şekilde gelecek. bunları ürün adı ve fiyatları alt alta sıralamak istiyorum. yani a hücresi ürün ismi b hücresi fiyatı. makro ile biraz yazayım dedim a ve b hücresini kopyalattırdım ama diğer hücreleri alamadım. sayfa1 de bütün ürünler alt alta sıralanmasını nasıl yapabilirim. yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
ekli dosyamdaki ilk sayfadaki (page 1) ürün listem hep bu şekilde gelecek. bunları ürün adı ve fiyatları alt alta sıralamak istiyorum. yani a hücresi ürün ismi b hücresi fiyatı. makro ile biraz yazayım dedim a ve b hücresini kopyalattırdım ama diğer hücreleri alamadım. sayfa1 de bütün ürünler alt alta sıralanmasını nasıl yapabilirim. yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Deneyiniz;

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Deneyiniz;

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri