• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 2 Dosya Verilerinin Çakıştırılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salutrea

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Konularda aramalar yaptım ama istediğimi bulamadım. Umarım daha evvel bu konu çıkmamıştır.

Sizler için basit olabilir ama benim için çok zor bir şey.

STOK sekmesindeki B sütunlarının miktarı D sütununda bulunmaktadır.
Q1 sekmesindeki L sütunundaki (içlerinde B sütununda olan isimler var) kodların, STOK-B sütunundaki karşılığının miktarının Q1-Q sütununa otomatik gelmesini istiyorum.

böyle bir şey mümkün müdür? Mümkün ise bana yardımcı olabilir misiniz.

teşekkürler
FORUM EXCEL.jpg

Çözüm
Hocam emeğine sağlık ama olmamış. "q1 sekmesi L" sütunundaki isme göre "stok sekmesi B sütunu" na göre arama yapan formül kullansaydınız belki olurdu. siz sanırım 2.00.00.00.000 gibi kodların olduğu bölümden arama ve formül kullanmışsınız. emeğiniz için çok teşekkürler.
Q2 ye şunu yazıp aşağı doğru çoğaltın
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Örneği inceleyiniz

Konu Sahibi
Örneği inceleyiniz
Hocam emeğine sağlık ama olmamış. "q1 sekmesi L" sütunundaki isme göre "stok sekmesi B sütunu" na göre arama yapan formül kullansaydınız belki olurdu. siz sanırım 2.00.00.00.000 gibi kodların olduğu bölümden arama ve formül kullanmışsınız. emeğiniz için çok teşekkürler.

Q2 ye şunu yazıp aşağı doğru çoğaltın
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri